top of page

Melissa's B2B Business Bootcamp voor trainers & coaches

cat2.jpg
Deze zit nu vol, maar meld je wel aan, om op de wachtlijst te komen!

Hoe krijg je als trainer/coach/expert een voet tussen de deur bij bedrijven, zonder dat je een groot netwerk hebt?

Ik verkoop nu zo'n 10+ jaar aan bedrijven en grote organisaties, en let me tell you, it is gooood business!!! En heel chill, dat ook...

Let me explain. 

Als je eenmaal binnen bent, is de kans super groot, mits je natuurlijk echte waarde levert, dat je opnieuw, en opnieuw, en opnieuw en opnieuw wordt gevraagd. En het chille is, dat je niet voor elke deelnemer hoeft te leuren, maar meestal met 1 of 2 beslissingsmakers te maken hebt. Plus het bedrijfsleven is echt een super interessante en voldoening-gevende omgeving om in te werken. Juist daar is jouw werk zo zo zo belangrijk!

En daarom (tromgeroffel) wil ik vanaf nu mijn kennis, wijsheid, fouten, falen, en tips met jou delen zodat jij ook mooie vaste klanten in het bedrijfsleven krijgt. Interested? Lees verder...

Elke twee weken een call, totdat je je eerste b2b sales hebt gedaan. En dan pas betalen. Huh? Yes echt. Lees door...

Melissa's B2B Business Bootcamp is heeeeel erg simpel.
Elke twee weken doen we een groepscall met de trainers/coaches/experts die een b2b klant willen. Maximaal aantal mensen in deze call zijn 4 mensen, want met meer dan 4 krijg ik waarschijnlijk kortsluiting. Let's see how it goes... De call duurt maximaal 2 uur, en vind elke twee weken plaats Maar als we eerder klaar zijn, dan zijn we eerder klaar, haha.

Wat bespreken we tijdens de call?
De aard van deze call is dat ik met jou spar over hoe jij jouw eerste b2b klant krijgt. Dit zal een mix zijn van je netwerk activeren, je eerste offerte super goed maken zodat ze sowieso kopen, je zichtbaarheid vergroten (online of offline) en jouw trainingen zo goed maken dat ze ook mooie testimonials achterlaten. Waarschijnlijk nog allemaal anderen dingen, zoals mind-set, en angsten, en taal, en meer. Maar dat komt natuurlijk op tijdens de calls.


Ik vraag 20% van je eerste goedgekeurde offerte aan een bedrijf of organisatie
Dus als jij 2000 euro ex BTW verdient, dan krijg ik 400 euro. Als jij. 10.000 euro ex BTW verdient, dan krijg ik 2000 euro. As simple as that. Waarom? Omdat ik een eerlijkere vorm van business coaching wil aanbieden dan ik zelf tot nu toe heb ervaren, en omdat ik hierdoor een hele grote prikkel heb om jou ook echt aan een b2b klant te krijgen! 

Dit betekent dat ik selecteer met wie ik werk!

Want ik wil wel samenwerken met trainers en coaches van wie ik zeker weet dat zij het bedrijfsleven ook heel veel te brengen hebben. Dit betekent trouwens NIET dat je uit het bedrijfsleven moet komen of daar ervaring moet hebben gehad. Heb ik ook niet! Maar het betekent wel dat je je niet halsstarrig vasthoud aan jouw aanbod die je normaal op Instragram aan particulieren verkoopt. Want bedrijven zijn over het algemeen echt wel anders dan jouw volgens. Nou ja, deels dan...

440A0120 (1).jpg

Ik wil dit! Hoe meld ik mij aan?

Voordat je je aanmeld, check dit hieronder:

 

- Je bent coach, trainer of freelancer

- Je kan mensen iets leren dat handig is voor hun professionele ontwikkeling, denk aan communicatie, leiderschap, innovatie, effectiever werken, verkopen, profileren, mindset, relaties, netwerken, programmeren, tekenen en meer.

- Je durft jezelf neer te zetten als een expert

- Je verkoopt nu vooral nog aan individuen, of via bureau's, nog niet direct aan bedrijven

- Je hebt zin om als trainer/coach in het bedrijfsleven te werken

- Je voelt een gezonde spanning als het gaat om verkopen aan bedrijven

Deze zit nu vol, maar meld je wel aan, om op de wachtlijst te komen!
440A0138 (1).jpg

Doorlopende Q&A

We zitten in een gezamenlijke chat groep (Whatsapp) en daar kan je ten alle tijden mij een vraag stellen. Het antwoord krijg je in voice memo terug, en is voor iedereen te beluisteren.

Image by Anthony Tyrrell

B2B introducties

Ik heb een groot netwerk in het bedrijfsleven. En er is altijd een kans dat ik je ergens kan introduceren. Geen garanties uiteraard, maar ik weet dat HR managers en directeuren het altijd leuk vinden om te connecten met slimme mensen.

Image by John Schnobrich

Mijn offertes

Ik deel met jouw mijn offertes, en ik leg uit hoe ik die opbouw. Offertes zijn een super belangrijk onderdeel van het b2b sales proces, om meerdere redenen. Die van mij zijn echt goed, en ik leg je uit warom!

Image by Kelly Sikkema

Drankies

We gaan sowieso drankies doen. Als je zin hebt natuurlijk. Ik heb een kantoor op de Herengracht, dus daar in de buurt, zullen we zeker eens in de zoveel tijd een borreltje doen. En al helemaal bij een succes!

Image by Mathieu Stern

Tarieven

Wat moet je in godesnaam vragen? En waar moet je op letten als het gaat om een prijs opstellen? Ik ga je helpen. Ik ken alle in's en out's, en ik weet wat de standaard tarieven per branche zijn. Je gaat vragen wat je waard bent, niet meer, niet minder.

Lean1.jpg

Meelopen!

Ik geef regelmatig trainingen. Dus je kan een keer meelopen, zodat je kan zien hoe ik het doe, en hoe jij dan jouw trainingen kan verbeteren. Als fly-on-the-wall heb ik ontzettend veel geleerd als trainer en coach. Dus come along!

De Extraaatjes...
De kern is de 2-wekelijkse online call, maar I love extraatjes

440A0085 (1).jpg

Resultaten

Je loopt weg met...

  • Bedrijf of organisatie als klant

  • Veel minder angst om bedrijven te benaderen

  • Duidelijk beeld van wat jouw tarieven moeten zijn

  • Inspiratie voor goedverkopende offertes

  • Tips om trainingen zo goed te maken dat jouw klanten terug blijven komen

  • Mooie nieuwe contacten van bedrijven en andere trainers en coaches

  • Meer ideeën bij hoe je de juiste diensten kan aanbieden aan bedrijven

  • EN MEER GELD OP JE REKENING!

Wat vinden klanten van mij?

IMG_5815.jpg
IMG_5816.jpg
IMG_5817.jpg
IMG_0063.jpg

Meld je hier aan:

Dank je wel voor je aanmelding. Ik neem snel contact met je op!

bottom of page