GRATIS High Impact Habits Webinar

Door habits expert

Melissa Marijnen

Deze gratis webinar helpt jou te focussen op het bouwen van ijzersterke habits, meer rust, energie en focus te krijgen, zonder dat je na twee weken opgeeft.

Hey! Ik ben Melissa Marijnen, habits expert en coach. Ik help mensen productieve habits te bouwen en te behouden.

Ik heb sinds 2012 een succesvol trainingsbureau in leiderschapstrainingen voor bedrijven als PwC, Young Capital en Eneco, en richt mij steeds meer op individuen, om hen te helpen met het bouwen van een leven waar zij super trots op zijn.

Ik heb voor jou een gratis webinar ontwikkelt, waarin jij drie geheimen ontdekt.

 

Welke super haalbare habits jij nodigt hebt om jouw dromen, jouw doelen te behalen. 

Hoe je deze kan bouwen. EN hoe je de habits sowieso langer dan twee weken volhoudt.

Wil jij jouw leven verbeteren? En meer succes behalen? Maar merk je dat het maar niet lukt om te veranderen?

Het moment is er niet, en de omstandigheden lijken steeds moeilijker om het leven om te kunnen gooien.

Je hebt behoefte aan rust. Aan focus. Aan energie om jouw dromen waar te maken, jouw doelen te behalen, die steeds verder lijken.

Ik kan je vertellen dat jij waarschijnlijk geen goede habits hebt. In ieder geval geen habits die jou vooruit brengen. Goede habits zullen jou juist MEER rust, focus en energie geven.

De waarheid is dat routines en habits toepassen veel gemakkelijker is dan dan wij denken. En dat jouw leven drastisch zal veranderen wanneer jij specifiek deze 5 high impact habits bouwt.

Deze 5 habits zullen jou gaan verbazen (yes, het zijn niet de habits die je denkt..)

Wil jij weten welke habits dit zijn? En hoe je ze makkelijk & direct kan toepassen om jouw dromen waar te maken? Registreer je dan nu voor mijn gratis webinar!

Ik zie het als mijn persoonlijke missie om zoveel mogelijk mensen de kracht van habits, van goede vaste gewoontes te laten ontdekken. Vandaar dat ik dit doe!

Enige wat je moet doen is jouw tijd investeren, dus er LIVE bij zijn, want dan krijg je de ware impact van deze webinar. En krijg je ook toegang tot extra bonussen.

"Heerlijk om Melissa Marijnen zo gepassioneerd over habits te zien praten." (Renee van der Heijden)
"Ik vind dit super waardevolle content. Dank voor deze masterclass!" (Jaap Duin)
"Woohoo, dank je voorde super vette cursus, Melissa!! Echt petje af voor de opzet, hoeveelheid waardevolle content en met stipt op 1 je persoonlijke betrokkenheid!" (Merel Rool)

Anderen over melissa: