top of page

Nu voor pre-launch pilot prijs.

Banner NL Proposal mastery.png

"Eindelijk, een praktisch programma dat mij helpt bij het maken van indrukwekkende B2B-offertes, zodat ik met zelfvertrouwen mijn aanbod aan bedrijven kan verkopen."

Ben je een coach of trainer die zijn aanbod naar een hoger niveau wil tillen en waardevolle langdurige opdrachten wil landen bij zakelijke klanten, overheidsinstanties en mkb?

Het creëren van winnende offertes is essentieel in het B2B sales proces. En zal de kans van een succesvolle deal enorm vergroten.

Hierbij het online Proposal Mastery programma, bestaande uit 5 modules, die ontworpen zijn om jou te voorzien van de tools, templates, skills en strategieën die nodig zijn om top B2B offertes te maken, en langdurige klanten te krijgen.

Module Overview:

1

De behoeften van bedrijven en organisaties

Leer hoe je eerst de behoeften en pijnpunten van jouw klant identificeert, en hoe je snel een waardepropositie maakt die naadloos aansluit bij de behoefte jouw potentiële klant.

 

Tools: Problem Interview Script &  Waardepropositie tool

2

Transformatief Premium 10K+ Programma Bouwen

Je krijgt praktische bouwstenen om een hoogwaardig programma incl. eigen methode/model, dat een premium prijs rechtvaardigt. Transformatie ipv quick-fix.

 

Tools: Canva template & transformatie programma methode

3

Structuur en bouwstenen 

B2B offertes 

Ontdek en gebruik de bouwstenen en structuur van overtuigende B2B voorstellen. En vergeet nooit meer de cruciale informatie, die de effectiviteit van jouw programma laat zien.

 

Tools: B2B Offerte Checklist, Canva Offerte Template, 

4

Pricing Strategie & business model

Leer jouw prijzen bepalen, prijs-kwaliteit te bepalen, en hier een strategisch plan en prognose voor te maken. Begrijp jouw eigen business model, en wat de volgende mogelijke stappen zijn.

Tools: Prijs calculator,
B2B Business Roadmap

5

Succesvolle afronding en Follow-up

Wees voorbereidt op de afspraken en acties die na een "ja" vanuit jou/jouw team moeten komen. Zorg voor een goede afhandeling wanneer het een "nee" is, en bouw mentale weerstand voor het incasseren van een "nee".

Tools: Transformatie Programma Lancering Checklist, E-mail template

Dit programma had ik graag 10 jaar geleden willen volgen.

Na meer dan tien jaar persoonlijke ervaring in dit vakgebied, kan ik met zekerheid zeggen dat ik waardevolle inzichten heb opgedaan.

Eén belangrijk inzicht is dat offertes een cruciale rol spelen in het B2B verkoopproces.

Hoewel sommige business coaches beweren dat offertes niet zo belangrijk zijn als je jouw leads maar effectief weet te overtuigen, maar dit geld niet voor B2B sales.

Dit komt o.a. omdat er binnen een bedrijf meestal meerdere mensen betrokken zijn bij het besluitvormingsproces, niet alleen de eindbeslisser.

Sterke offertes helpen bij dat interne overleg proces, waar jij fysiek niet bij aanwezig kan zijn. Jouw offerte vertegenwoordigt jou tijdens die momenten.

Daarom dit programma. Waarin ik jou stap voor stap uitleg wat je moet doen om hele sterke offertes te maken, waar bedrijven en organisaties zonder veel bezwaren ja op zullen zeggen.

En jij leert een ijzersterk programma neer te zetten, die aansluit op de wensen van de klant, en daarmee een hele grote kans op een succesvolle deal is.

"Ik wou dat ik dit programma 10 jaar geleden had kunnen volgen! Had me veel geklooi en gepruts gescheeld."

Aan het eind van deze cursus heb je dit bereikt:

Weet je precies hoe je een super professionele offerte maakt, die serieus wordt genomen, en mensen enthousiast van worden.

Heb je een transformatie programma staan, waarmee je zonder blikken en blozen kan beloven dat je de ambities van de organisatie kan waarmaken.

Voel je heel veel zelfvertrouwen, en krijg je zelfs heel veel zin om hier mee aan de slag te gaan!

"Je hebt een manier gevonden om de dingen die werken, te combineren met jouw eigen stijl, ervaring, inzichten, en goed verpakt over te dragen. Het is dus ook heel eigen. Ik vertrouw dat, ik heb niet het idee dat je dingen hebt gekopieerd, want je hebt het zelf gedaan, zelf ondervonden."
Robert, trainer in innovatie
WhatsApp Image 2023-06-04 at 20.04.04.jpeg
Maike, presentatie coach
Proposal Mastery
Van saaie offertes die niet serieus worden genomen, naar overtuigende voorstellen, die zichzelf weten te verkopen. 
Schermafbeelding 2023-06-04 om 15.02.25.png
Schermafbeelding 2023-06-04 om 15.19.57.png

Nu nog pre-launch pilot prijs!
Gaat naar 475 euro (ex. BTW)

 

Let op: Quality Check Upgrade bij check-out beschikbaar met 3x mogelijkheid om jouw concept transformatie programma bij mij in te dienen voor concrete feedback

De cursus bestaat uit:

 • Online Modules waarin ik met jou al mijn tips, tricks en methodes deel die ik de afgelopen 10 jaar heb verzameld en succesvol verkoop

 • 5 LIVE Q&A sessies, waarin we jouw vragen en struggles van die week bespreken

 • 5 concrete opdrachten waarmee jij stapsgewijs jouw overtuigende B2B offerte en programma maakt

 • 10+ tools en templates, Research Interview Script, Waardepropositie tool, Canva Programma Template, Transformatie programma bouwstenen, B2B offerte checklist, Offerte template, Prijs calculator, B2B Business Roadmap, Lanceer checklist, E-mail templates.

 • Tijdelijke bonus: Hippie Sales Script, met audio-uitleg waarmee je gemakkelijk jouw sales gesprekken kan structureren.

Dit zijn de 7 videomodules van de cursus
"Jouw B2B transformatie aanbod in 7 dagen klaar":

Module 1: Bepaal jouw transformatie

 

We starten met het bepalen wat jij met jouw programma wil bereiken. Welke transformatie wil jij dat bedrijven doorheen gaan? Wat betekent een grote transformatie vanuit jouw expertise?

 • Introductie Melissa & programma

 • Voorbeelden van transformaties

 • Opdracht: Transformatie bepalen

Module 2: Duur, timing, opbouw

 

Timing is everything! Om te leren en te transformeren is tijd nodig. Daarom wil ik dat jij hier alles van begrijpt! Ook leer je met de set, hold, land tool jouw programma heel slim en transformerend op te bouwen.

 • Tijds elementen van transformatie

 • Set, hold, land tool

 • Opdracht: Bepaal jouw timing

Module 3: B2B Thema's, strategie & behoeftes

Leer tegen welke uitdagingen bedrijven aan lopen, hoe ze denken, welke mindset ze hebben en hoe jij daar op kan aansluiten, zodat jouw aanbod super aantrekkelijk wordt.

 • Inzichten in strategie van bedrijven

 • Super aantrekkelijk aanbod bouwen

 • Opdracht: B2B thema's kiezen

Module 4: Gedragsverandering garanderen

Ik heb voor jou een set aan transformatie programma onderdelen die sowieso voor gedragsverandering en mind-set shifts zorgen, ongeacht jouw inhoud, jouw invalshoek, jouw expertise. Essentieel voor terugkerende klanten.

 • De ultieme bouwstenen voor jouw transformatie programma

 • Opdracht: Maak jouw transformatie programma

Module 5: Zichtbaar effect hebben

Je wil ervoor zorgen dat de klanten, managers, collega's van jouw deelnemers heel veel merken van het effect van jouw programma. Zodat ze vaker met jou willen werken. Ik deel mijn slimme tips en tricks hoe je er voor zorgt dat klanten ontzettend onder de indruk zijn.

 • Voorbeelden van zichtbaar effectief zijn

 • Tweede en derde graads stakeholders

 • Opdracht: toepassen strategie op jouw aanbod

Module 6: Transformatie programma template uitleg

Ik laat je zien hoe ik een transformatie programma in een super mooi document vormgeef, zodat de klant sneller overtuigd zal raken, en ziet hoe groot de impact gaat zijn voor de organisatie.

 • Doorloop van min. 3 templates

 • Focus op transformatie kracht

 • Opdracht: Vul een template in met al jouw programma onderdelen

Module 7: De beste uitvoering ooit!

 

Als jij een ja krijgt op jouw programma, dan wil je deze natuurlijk pico bello uitvoeren. Want dan komen klanten terug, dan willen ze meer van jou. Daarom geef ik jou een hele hoop praktische tips, van deelnemers communicatie tot draaiboeken, en opdrachten maken. Misschien wel de belangrijkste module om echt langlopende klanten te fiksen!

 • Van a tot z de hele uitvoering super goed doen!

 • Deelnemers communicatie, draaiboeken en opdrachten

 • Opdracht: maak jouw eerste draaiboek

Klanten over Melissa's B2B Sales Coaching:

Waarom deze cursus uniek is:

Je vind deze informatie nergens anders.
Er bestaat niet een online cursus dat jou zo uitlegt hoe jij een programma voor bedrijven/organisaties kan maken, dat sowieso voor transformatie zorgt. Al helemaal niet zo volledig, gestructureerd en gemakkelijk toe te passen als hier. Believe me, ik heb er naar gezocht.

Extreem veel waarde voor een lange prijs.
Als je deze bouwstenen goed toepast, kan jij ook met veel gemak programma's van minimaal 12.500 euro gaan verkopen.
Reken jouw ROI (return on investment) maar uit! 

Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden.
Je krijgt super veel voorbeelden, templates en programma onderdelen, zodat jij kan starten waar ik op dit moment
na 10 jaar trainingen geven en coachen zelf zijn sta.

Is deze online cursus geschikt voor jou?

Ik heb nog geen B2B aanbod, en werk vooral B2C. Is dit iets voor mij?
Als je graag meer inkomsten wil, die stabieler is, en een manier waarmee jij jouw aanbod kan verbeteren, dan raad ik je zeker aan om mee te doen. Bedrijven zitten ook op jou te wachten!

Kan ik als coach ook een transformatie programma maken?
Jazeker! Je kan een 1:1 transformatie programma maken, waar jij veel meer voor kan vragen dan als je losse sessies aanbiedt aan particulieren. Ook kan je aan groepscoachings trajecten denken, die heel geliefd zijn bij bedrijven.

Ik ben net begonnen met trainingen geven en mensen coachen. Is deze cursus geschikt voor mij?
Jazeker! Mits je wel start met een pilot programma, en daarmee jouw skills als trainer/coach leert. Veel trainers en coaches leren vooral door te beginnen. En dat kan jij ook! 

Ik heb nog helemaal geen expertise, maar wil wel starten met mijn bedrijf als trainer/coach. Is deze cursus geschikt?
Om vanaf de start mee te kunnen doen, heb je minstens wel een expertise kader nodig. Want dan kan je zelf met de inhoud komen, terwijl ik jou de bouwblokken geef. Je kan ook als ervaringsdeskundige expert zijn, net zoals ik met deze cursus. Wellicht helpt dat met jou overwegingen.

Hoe werkt de cursus?
 

Het is een online programma, bestaande uit 7 videomodules, 7 praktische opdrachten en 7 template programma's en offertes waar je direct mee aan de slag kan. 

 

 • Zodra je op "koop" drukt krijg je direct toegang tot alle templates.

 • 1 Augustus staan alle videomodules online. Je hebt voor altijd toegang tot alle video's.

 • Er zullen ook audio opnames zijn, zodat je de videomodules ook (opnieuw) kan beluisteren.

 • Je wordt toegevoegd tot de B2B Sales Whatsapp Broadcast 

Ook kan je de "Quality Check" upgrade (875 euro) kiezen om 3x jouw transformatie programma bij mij in te leveren voor feedback, zodat ik jou help jouw programma nog aantrekkelijker en transformatiever te maken.

Schermafbeelding 2023-06-04 om 15.02.25.png
Schermafbeelding 2023-06-04 om 15.19.57.png

Waarom nu meedoen?

Nu krijg je nog de pre-launch prijs van 375 euro. Vanaf 1 juli gaat deze omhoog naar 475 euro.

Ook heb je nu tijdelijk de mogelijkheid om de upgrade

"B2B Aanbod Triple Quality Check"

te boeken.

Money-Back Guarantee Website Graphic.png

Vond je het niets? 100% geld terug!

Ik wil natuurlijk dat je echt iets aan deze cursus hebt, en aan het einde echt een heel mooi transformatie programma hebt staan. Maar als je er niet eens 3 tips uit hebt kunnen halen (wat ik nog nooit heb meegemaakt) dan geef ik je graag de optie om jouw geld terug te vragen! Stuur mij dan binnen 14 dagen na de start van de cursus een mail. Ik zal jou wel vragen om te laten zien dat je hebt mee hebt gedaan, en dat je de opdrachten hebt gedaan. Want dan weet ik zeker dat je het echt hebt geprobeerd!

Schermafbeelding 2023-06-04 om 15.19.57.png

Ik heb zoveel zin om jou te helpen dat super aantrekkelijke B2B transformatie aanbod te bouwen. Zodat jij vol zelfvertrouwen, en met veel motivatie jouw netwerk kan benaderen, en vooral heel veel bedrijven en mensen kan gaan helpen! Want they need you!

Let op: tot 1 juli is het nog 375 euro ex. BTW. Daarna 475 euro ex. BTW

Schermafbeelding 2023-06-04 om 15.02.25.png

Opsomming van wat je krijgt:

 • 7 videomodules, die voor altijd toegankelijk zijn

 • 7 audiomodules, zodat je de inhoud ook via jouw podcast app kan beluisteren

 • 7 concrete opdrachten, waarmee jij moeiteloos jouw transformatie programma bouwt

 • 7 Templates van programma's en offertes, zodat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden

 • Toegang tot B2B Sales Broadcast voor alle tips & tricks

 • De belangrijkste bouwstenen van een transformatie programma

 • De strategie achter het aanbieden van een transformatie programma

 • Het zelfvertrouwen om een programma van meer dan 12.500 euro te verkopen

 

Let op: Quality Check Upgrade bij check-out beschikbaar met 3x mogelijkheid om jouw concept transformatie programma bij mij in te dienen voor concrete feedback

bottom of page