Ik zit in het proces om Professional Rebel aan Teddy over te geven!

Na 8, bijna 9 super mooie jaren is het tijd om afscheid te nemen van mijn favoriete creatie: Professional Rebel. Crazy, maar wel fijn en opluchtend, en zin om door te gaan. Teddy Uijttewaal zit vol energie, ideeen en is zo slim. Dus dit gaat met alle vertrouwen. Ik heb zin om haar elke twee weken te blijven coachen, samen met Mats Siffels. Professional Rebel zet sterke young leadership programma's neer, die juist niet soft maar eerder een schop onder de kont zijn!

Dit jaar is een heel mooi moment om te kijken of ik weer terug het onderwijs in wil. Daarom geef ik nu als vervanging van een zwangerschapsverlof 3 dagen in de week maatschappijleer aan een gymnasium in Noord-Holland. Ontzettend leuk om te doen! Vooral het lesgeven aan 16/17 jarigen vind ik heel erg leuk. Deze functie stopt 1 mei, waarna ik hoogstwaarschijnlijk mij ga focussen op het uitbouwen van een nieuwe consultancy.

Ik zit in een coachingstraject met Rudy Vandamme voor mijn eigen focus.

Nu ik stop met Professional Rebel opent zich weer een zee aan mogelijkheden. Om mijn interesses enigszins te kanaliseren heb ik Rudy Vandamme gevraagd mij te helpen. Eerst terug naar de essentie. Blijkt dat ik een Homo Universalis ben. Ik krijg een dopamine shot wanneer ik weer beter begrijp hoe de wereld werkt, en ik met anderen deze lessen kan delen.

Check zijn website: http://rudyvandamme.net/