En alle clichés zijn waar. Voor mij vooral de ultieme manier om te leren vertragen, rust te vinden, en echt meer dan 60 minuten kunnen te staren naar een jongentje die zelf 60 minuten zijn knuffel aan het bekijken is. Waar haal ik dit geduld opeens vandaan? Kan geen mindfullness cursus of stilte retraite tegen op..

Ik zit in het proces om Professional Rebel aan Teddy over te geven!

Na 8, bijna 9 super mooie jaren is het tijd om afscheid te nemen van mijn favoriete creatie: Professional Rebel. Crazy, maar wel fijn en opluchtend, en zin om door te gaan. Teddy Uijttewaal zit vol energie, ideeen en is zo slim. Dus dit gaat met alle vertrouwen. Ik heb zin om haar elke twee weken te blijven coachen, samen met Mats Siffels. Professional Rebel zet sterke young leadership programma's neer, die juist niet soft maar eerder een schop onder de kont zijn!

Ik werk samen met de Sales Cycle Group aan een programma gericht op nieuwsgierigheid en moed in sales.

De Sales Cycle Group wordt geleid door twee hele enthousiaste mensen, waar ik goed mee klik. Het is hun missie om trainingen aan te bieden die verder gaan dan de standaard sales trainingen. Juist omdat sales ook zoveel verder gaat dan die standaard sales technieken. Super tof om dit te doen. Binnenkort hosten we een gratis webinar, waarin we duiken in De Kracht van Nieuwsgierigheid in Sales.

Ik zit in een coachingstraject met Rudy Vandamme voor mijn eigen focus.

Nu ik stop met Professional Rebel opent zich weer een zee aan mogelijkheden. Om mijn interesses enigszins te kanaliseren heb ik Rudy Vandamme gevraagd mij te helpen. Eerst terug naar de essentie. Blijkt dat ik een Homo Universalis ben. Ik krijg een dopamine shot wanneer ik weer beter begrijp hoe de wereld werkt, en ik met anderen deze lessen kan delen.

Check zijn website: http://rudyvandamme.net/