top of page

Op-maat-gemaakte leiderschaps programma's voor bedrijven.

440A0059.jpg

Ik werk (10+ jaar) met leiders en organisaties bij het verbeteren van hun leiderschapskwaliteiten.

Hiervoor ontwikkel ik op-maat-gemaakte programma's op basis van mijn expertises op het gebied van radicale openhartige communicatie, highly effective teams, en persoonlijk leiderschap.

Ik hou ervan om concrete resultaten te behalen. Jij vast ook! Dus we starten met het bespreken wat jij als manager/jullie als organisatie willen bereiken. Ook check ik waarom leiderschapsontwikkeling juist nu belangrijk is om aan te pakken, en in hoeverre jij en de organisatie open staat voor het aangaan van experimenten en leren van fouten.

Tijdens mijn programma's leren deelnemers effectief te communiceren, mensen te motiveren, ambitieuze resultaten behalen, te delegeren, zichzelf te profileren, grenzen aan te geven en anderen te overtuigen. Ook gaan we in op verschillende leiderschapsstijlen, de knoppen voor team effectiviteit, en hoe je ongemakkelijke gesprekken aan kan gaan.

Lees hieronder meer:

Op-maat-gemaakt leiderschapsprogramma:

Duur, tijdsinvestering & aantal deelnemers:
Ik werk minimaal 6 maanden met een bedrijf of groep leiders. Maximale lengte is zo'n 18 maanden. Dit doe ik om er voor te zorgen dat er werkelijke transformatie en cultuur verandering ontstaat. Een gemiddeld programma bestaat uit 3 volle trainingsdagen, en 5 online sessies van 1 tot 2 uur. Ik werk met een maximum van 10 deelnemers. Als je iets voor 1 of 2 dagdelen zoekt, check dan mijn talk.

Veel gekozen programma onderdelen:
- 5 verschillende leiderschapsstijlen, en hoe je stijlflexibiliteit ontwikkeld

- Radicale openhartigheid als leider

- 5 essentiële onderdelen van een effectief team

- Communicatie technieken leren met acteur trainers

- Coachen als manager

Ontwikkeling programma & offerte:
We straten met een kennismakingsgesprek, waarin ik ontdek wat de huidige uitdagingen zijn, en in hoeverre ik daar met mijn expertise een positieve rol in kan spelen. Vervolgens bepalen we of er een match is. En met de input van het eerste gesprek, ontwikkel ik een op-maat-gemaakt programma met offerte. Na eventuele goedkeuring inclusief aanpassingen, straten we het programma met de nodige voorbereidingen qua communicatie en planning.

Kosten:
De kosten van een programma verschillen uiteraard nav het aantal deelnemers en de duur. Een gemiddeld programma met 8 deelnemers, met een duur van 6 maanden, kost rond de 18.500 euro exclusief BTW en locatie en catering, inclusief materiaal en voorbereiding.

Deelnemers en klanten:

IMG_602E0F01ECD4-1.jpeg
IMG_5817.jpg
IMG_5815.jpg
Schermafbeelding 2023-02-27 om 14.52.47.png
Schermafbeelding 2023-02-27 om 14.54.19.png
Schermafbeelding 2023-02-27 om 14.54.07.png
Schermafbeelding 2023-02-27 om 14.53.40.png

Wat meer inhoudelijke informatie over de mogelijke programma onderdelen:

Image by Jason Rosewell

Radicale Openhartigheid

Leren helder te communiceren is ontzettend moeilijk. Omdat wij zijn geprogrammeerd om vooral door anderen geliefd te worden. Negatieve feedback krijgen en geven is daarom ontzettend moeilijk. Maar na deze training weet je hoe je radicaal openhartig moet zijn. Waardoor jouw communicatie drastisch verbetert.

Image by 2H Media

Higly Effective Teams Essentials

Een team effectief maken, is nog niet zo gemakkelijk. Verandering is een constante. En je moet vaak roeien met de riemen die je hebt. Tijdens deze training leer je welke 5 essentiële elementen jouw team moet hebben om heel effectief te worden. Als jij werkt aan deze 5 elementen, ben je in korte tijd heel effectief. Wat zorgt voor een grotere motivatie, en betere resultaten.

Image by ABDALLA M

Gesprekstechnieken
met acteurs

Het is een van de meest spannende maar vooral ook effectieve methodes om jouw gedrag te veranderen. Werken met een acteur. Je krijgt praktische technieken om moeilijke gesprekken helder en met veel betrokkenheid te voeren. Ook weet je beter wat jouw valkuilen zijn en hoe je ze kan benutten.

Help yourself !_edited.jpg

Coachen
voor leiders

Als manager, teamleider, leidinggevende, wordt het steeds belangrijker om jouw medewerkers te kunnen coachen op specifiek gedrag. Tegelijkertijd ben je ook de leidinggevende, en moet je soms ook scherp zijn in je verwachtingen. Tijdens deze training leer je een techniek om heel goed 1-op-1 gesprekken te voeren, en hiermee om te gaan. 

Image by Alexander Mils

Flexibiliteit in leiden

Er zijn meerdere stijlen in leiderschap. Directief, consultatief, democratisch, coachend, laissez-faire. Welke stijl het beste bij welke situatie past, leer je tijdens deze training. Heel handig als je tot nu toe vooral op een bepaalde stijl hebt geleund. Je wordt uitgedaagd om flexibel te worden in jouw stijlen.

Image by Nick Fewings

Verandering
faciliteren

Verandering is een constante factor, in elke organisatie, in elk leven. Toch kunnen we hier veel pro-actiever mee aan de slag gaan. Veel organisaties hebben moeite met verandering. Jij als leider kan die verandering faciliteren. Tijdens deze training leer je hoe je dit kan doen, aan de hand van praktische modellen, die jij kan gebruiken om jouw organisatie vooruit te brengen.

bottom of page