top of page

LIVE! "Van b2b sales hater naar b2b sales lover" cursus

We starten op Maandag, 31 juli, 10:00 

b2b sales lovers course.png

Let op trainers en coaches: Wil je - zonder dat het je super veel energie kost - jouw mooie trainingen en trajecten verkopen aan bedrijven, zodat je met financiële rust kan doorgroeien?

Tijdens deze 5 dagen heb ik 90 minuten per dag nodig zodat jij:

"van een sales hater, die een hekel heeft aan verkopen, en 100x liever aan het coachen of trainen is... 
verandert in een sales lover, die sales super leuk gaat vinden, en daardoor dit jaar nog vet veel opdrachten gaat binnen slepen! 

De cursus is live!

Foto melissa marijnen handtekening.png

Is deze live week cursus iets voor mij en mijn business...??

Ja! Deze B2B Sales Lovers Cursus is echt iets voor jou, zelfs als jij...

Nul ervaring hebt met sales, verkopen, commercieel overtuigen.

Al eerder hebt geprobeerd om acquisitie te doen, en allerlei sales technieken hebt geprobeerd, maar dit helemaal niet bij je paste, en ook niet succesvol was...

Als je vind dat jouw trainers/coach bedrijf "anders" is, en leren over sales jou niet gaat helpen. Ook dan ben je welkom, want deze cursus is echt voor elke coach/trainer, en het maakt eigenijk niet uit wat je aanbiedt. Dat je mensen moet helpen om jouw waarde te zien, is overal waar!

andere handtekening foto.png

YES! Mijn geteste, stap-voor-stap methode kan jou helpen om met gemak, jouw aantal klanten dit jaar te verdubbelen!

... door lol in sales te krijgen, en zo klanten aan te trekken in plaats van af te stoten, en diepe waarde te leveren... juist zonder het heel hard te proberen!

Lieve coach of trainer,

Heb jij ook zo'n hekel aan sales? En ben je ook zo bang dat potentiële klanten jou vooral heel irritant vinden?

Ik had echt een hele dikke hekel aan sales... dus no worries. Ik begrijp het totaal. Zal ik je zo toelichten.

Maar eerst even dit; als je al meer dan drie maanden moeite hebt met jouw aanbod verkopen aan bedrijven (of misschien zelfs langer)...

... en je wel gesprekken hebt, maar bedrijven niet ja zeggen tegen jouw aanbod.. dan is deze cursus het ultieme wakker-schud-momentum-bouw-ding voor jou.

Al helemaal als je echt de ambitie hebt om dubbel en dwars te groeien dit jaar en volgend jaar al helemaal!

Hier is mijn verhaal:

Jarenlang, maakte niet uit wat ik deed, het maakte niet uit hoe super tof mijn website of catalogus er uit zagen, of hoe super tof en relevant het aanbod was wat ik met bedrijven deelde...

Ik was echt niet of nauwelijks aan het verkopen.

 

Super irritant. Want ik wist dat wat ik had te bieden, echt dikke impact kon maken.

Wat deed ik verkeerd?

Was het mijn aanbod?

Was het mijn manier van verkopen?

Of was ik niet goed genoeg? (Hallo imposter's syndrome)

Op een gegeven moment voelde het alsof ik echt super DESPERATE was, en potentiële klanten bijna aan het smeken was... (wat natuurlijk totaal niet hielp bij het verkopen).

Klinkt nu eigenlijk heel raar, gezien het nu al best wel een tijdje heel lekker gaat, en dit jaar 10 opdrachten van rond de 18k heb verkocht zonder daar veel moeite voor te doen.

Maar ik vertel dit juist, omdat...

Voordat B2B Sales zo gemakkelijk ging, was ik echt jaaaaaarenlang een dikke vette nitwit als het ging om sales. En begreep ik er geen snars van!

 

En als het me lukte, wist ik niet precies waarom, waardoor de volgende keer dat ik weer acquisitie deed het voelde alsof ik weer terug bij af was.

 

Na jaren vooral niet te investeren in leren over sales, en het zelf dus nooit echt te kunnen doen, begon ik mijzelf eindelijk te bekwamen. Ik ging vet veel sales boeken lezen. Ik begon cursussen en trainingen te volgen. Ik leerde van business coaches. Ging het toe te passen. En ik begon het ein-de-lijk echt te snappen.

 

En dat niet alleen. Ik begon B2B Sales echt heel erg leuk te vinden. En dat is key!

Had je ontdekt wat ik vooral niet goed deed...?

Kijk, wat ik echt vaak zie gebeuren is dat veel trainers en coaches vast zitten in een koker visie op hun fantastische aanbod, en alleen maar denken aan wat ze allemaal wel niet kunnen bieden...

... en ze vergeten het allerbelangrijkste ding dat je moet doen om bedrijven aan te trekken, ipv af te stoten, namelijk...

juist niet jouw aanbod pushen, maar met leiderschap en zelfvertrouwen focus te hebben op de klant, en op die manier onweerstaanbaar aantrekkelijk te worden.

Onthou: alleen maar over jezelf praten stoot klanten af (en niet alleen klanten).

Geef mij 5 dagen de tijd om jou 

This is a paragraph. Use this area to add any information you want to share with users. Just click "Edit Text" or double click here to change the text and make it your own. You can also adjust the paragraph's font, size and color so it fits your website’s theme.

This is a great place to tell users a story about your website and let them know more about what you offer. You may want to share information about your company's background, your team, or the services you provide. Be sure to keep the tone and voice consistent throughout the site so users become familiar with your brand.

Presented by Tamala Francis,
Founder & CEO at Francis & Co.

Introduce the webinar hosts by highlighting their career background or professional history. Just click “Edit Text” or double click the Text Box to add your own content.

In this webinar we will cover

I want to join the webinar,
Sign me up!

Thanks for submitting!

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page